تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است

افزایش حقوق سربازان قطعی شد

افزایش حقوق سربازان قطعی شد روز گذشته مجلس با افزایش حقوق سربازان موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، ماه‌های پایانی سال۱۴۰۰، ماه‌هایی پرحاشیه برای سربازان بود؛ خبرهای زیادی در این چند ماه در رابطه با سربازی منتشر شد؛ از خرید سربازی و سربازی حرفه‌ای گرفته تا افزایش حقوق برای سربازان؛ شروع همه خبرها نیز از انتشار خبری در رابطه با امکان خرید سربازی برای مشمولان خارج از کشور آغاز شد؛ در این خبر آمده بود که مشمولان غایب خارج از کشور امکان خرید سربازی را دارند؛ پس از آن خبری منتشر شد که این موضوع برای مشمولان غایب داخل کشور هم صادق خواهد بود و آنها هم با شرایطی امکان خرید سربازی را خواهند داشت.

یکی از اخباری که در این مدت و با آغاز زمزمه‌های خرید سربازی سر و صدا کرد، موضوع حقوق سربازان بود؛ قرار شده بود که با بودجه‌ای که از محل خرید سربازی تامین می‌شود، حقوق سایر سربازان نیز افزایش یابد؛ اما پس از مدتی خرید سربازی منتفی شد؛ بنابراین بودجه‌ای هم برای افزایش حقوق سربازان وجود نداشت و احتمال منتفی شدن افزایش حقوق سربازان، قوت گرفت؛ اما نمایندگان مجلس اذعان داشتند که این طور نیست و حقوق سربازان افزایش می‌یابد؛ روز گذشته بالاخره افزایش حقوق سربازان تایید شد.

بر این اساس، در اجرای ماده(۴۹) قانون خدمت وظیفه عمومی، حقوق سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق غیر عملیاتی حداقل شصت درصد(۶۰%)، حقوق سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق عملیاتی حداقل هفتاد و پنج درصد(۷۵%) و حقوق سربازان متاهل نوددرصد(۹۰%) حداقل دریافتی کارکنان نیروهای مسلح مبتنی بر قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین می شود و دستورالعمل آن باتوجه به تحصیلات و درجات آنان توسط ستاد کل نیروهای مسلح تهیه می شود.

به عبارتی دیگر حداقل حقوق سربازان در سال آینده به بیش از ۳میلیون تومان برسد و میانگین حقوق سربازان نیز به ۴میلیون تومان نزدیک می‌شود که نسبت به دو سال پیش حدود ۱۰برابر افزایش حقوق را شاهد هستیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار